11. 4. 2021 Od

Solární sprcha pro každou zahradu

Chcete se v létě venku osvěžit? Máte bazén? V tom případě bude ideální volbou i sprcha! Opláchnete se před vstupem do bazénu, osvěžíte tělo, připravíte ho na vodu a jako bonus z něj smyjete zbytky nečistot. Všechno hraje důležitou a zásadní roli. Mnohdy si to ani neuvědomujeme, ale zbytky opalovacího krému nebo částečky z oblečení, které ulpí na naši kůži, mohou pak ve vodě zbytečně napáchat škody, přitom se tomu dá tak snadno vyhnout a to tím, že se jenom opláchnete před vstupem do bazénu, jako to známe z běžných koupališť.

Solární sprcha Chlorito je ideální pro každou zahradu. Ať už se koupete v bazéně a vyžijete ji jako osvěžení před vstupem do bazénu, nebo při výstupu, abyste ze svého těla spláchli zbytky chloru z pokožky nebo se jen tak osvěžili doma na zahradě pod sprchou u rodinného domku či na zahradě, kde máte chatu.

bazén slunc

Solární sprcha vám umožní to pravé osvěžení během rozpáleného dne! A to kdykoliv a dokonce nejenom studenou, ale i teplou vodou. Můžete si nastavit teplotu jakkoliv, pomocí regulační páčky. Teplejší či studenější? Klidně si vyberte!

Nemáte bazén, ale sprcha by se vám hodila? Máte zahradu, venkovní gril, posezení, venkovní kuchyni a rádi pobýváte přes léto venku? Pořád něco děláte a pak chcete zůstat ještě chvíli večer v pergole, ale víte, že byste se měli jít první sprchnout? V horkém letním dni není nic lepšího, než se jít osvěžit rovnou odpoledne po práci. Zrovna se sprchnete, smyjete ze sebe základní pot a můžete si ještě klidně jít připravit do pergoly něco dobrého na večeři a zůstat venku! Nemusíte přecházet do domu a zpátky zase ven.

věci bazén

Sprchy se snadno montují, zvládne to každý doma. Postačí jim přívod studené vody, měly by stát na rovné ploše a mělo by na ně svítit sluníčko, aby se sprcha mohla celá nahřát i voda v ní a vy si mohli užít nejenom studenou, ale i teplou vodu, regulací pomocí páčky. Studenější či teplejší, to už si můžete zvolit nakonec sami.

Osprchovat se můžete i po koupání v bazénu. Smyjete ze sebe zbytky chloru na vašem těle a můžete ještě zůstat venku odpočívat nebo se opalovat, aniž byste museli mokrýma nohama vstupovat do domácnosti. Praktické i užitečné.